Welkom bij AFAS Personal Help

Welkom in de help-omgeving van AFAS Personal! We zullen je zo goed mogelijk helpen bij het gebruik van het grootste online huishoudboekje van Nederland: AFAS Personal!

De help-omgeving is opgezet om jou van dienst te zijn. Alle functionaliteiten van AFAS Personal worden hier uitgelegd. Aan de linkerkant zie je een navigatiestructuur. Hier kun je zoeken en via de navigatie kun je alle help-onderwerpen vinden. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

AFAS Personal is jouw online huishoudboekje. Gratis en binnen 10 minuten heb je de eerste inzichten.

Makkelijk

Het enige wat je nodig hebt om met AFAS Personal aan de slag te gaan is een geldig e-mailadres en een wachtwoord. Als je wilt kun je meer gegevens over jezelf invullen, maar dit is niet noodzakelijk.

Veilig en veiligheidstests

Dagelijks ondergaat AFAS Personal verschillende veiligheidtests door onafhankelijke partijen. Beveiligde datacenters, een beveiligde verbinding met een veiligheidscertificaat, externe audits en een dagelijkse scan zorgen ervoor dat AFAS Personal veilig is.

Altijd beschikbaar

Internetbankieren wordt met AFAS Personal leuk. Je kunt overal en altijd inloggen en al je rekeningen van verschillende banken op één plek brengen en inzien. Met AFAS Personal Mobiel heb je zelfs gratis apps voor de iPhone en Android!

Automatische categorisatie

Door middel van ons innovatieve systeem worden jouw transacties automatisch herkend en gecategoriseerd. Zo worden transacties begrijpelijk en weet je direct waar je geld heen gaat. Door de overgebleven transacties zelf in te delen in categorieën help jij ook mee om AFAS Personal steeds beter te maken.

Grafisch overzicht

Als alle transacties ingedeeld zijn, zie je in één eenvoudige en duidelijke grafiek hoeveel geld er binnen is gekomen en hoeveel geld er uit is gegaan. Per dag, week, maand, kwartaal en jaar kun je alles bekijken.

Budgetteren

Heb jij aan het eind van je geld nog een stukje maand over? Met AFAS Personal kun je eenvoudig budgetteren op je vaste en variabele uitgaven. Dit budget kan je automatisch laten genereren en daarna naar je eigen inzichten aanpassen.

Altijd binnen budget

AFAS Personal kan al snel op basis van jouw historische gegevens een persoonlijk budgetplan voor je aanmaken dat je kunt nastreven.